2018 .. Hvad er dit nytårsforsæt?

Skrevet af: S.M Torbati In: Sub Category 1 On: Kommentar: 0 Hit: 589

Så er vi allerede næsten 2 uger inde i det nye år.

S*** hvor tiden flyver. Man når nærmest ikke engang at registrere at det er nytår, før at det er sommer igen.

Egentlig ville jeg have skrevet på bloggen allerede inden jul, men der har bare været så meget, at jeg ikke fandt tiden til det. Vil gerne bruge bloggen her, lidt ligesom en dagbog. Hvor jeg bare skriver hvad jeg har i tankerne, uden filter.

Jeg har tænkt meget over hvad mit nytårsforsæt for 2018 skulle være. De gængse er jo som vi kender dem;

  •  Starte træning eller træne mere
  •  Spise sundere
  •  Kvitte smøgerne
  •  Drikke mindre alkohol

OSv.... vi kender dem jo alle sammen.

Så I år ville jeg finde på noget nyt, som jeg ikke har brugt før - og som jeg er sikker på vil give mig meget mere overskud.

Jeg vil nemlig prøve at strukturere mit liv meget bedre. Jeg vil begynde at skrive alt ind i kalender og planlægge min tid bedre.

Siden jeg var helt ung, så har jeg altid kørt på fuld skrue. Jeg har aldrig haft "huller" i mit liv, hvor jeg ikke vidste hvad jeg skulle lave. Min kalender har altid været fuldt booket med aftaler, med veninder, med familie, med dates og kærester og dit og dat.

Fremover, og specielt i 2018, til jeg booke min "EGEN" tid ind i kalenderen. EGEN tid, det hvor man bare er sig selv - helt alene med sine tanker. Jeg har virkelig savnet mig selv i 2017. Jeg vil begynde at male igen, for det er min terapi. Før i tiden havde jeg weekender, hvor jeg var helt alene og kun malede - drak god vin og hørte klassisk musik.... og malede mine - oooohhhhhhhhh det var tider!

Siden jeg fik ideen med webshoppen, har mine tanker ikke stået stille. og jeg har heller ikke haft noget alene tid. Det er næsten et år siden, og jeg kan mærke at det har drænet mig for energi. Og til tider, har jeg bare haft lyst til at græde - fordi - jeg savnede fandme mig!! Så NU i 2018 vil jeg forfølge det der gør mig glad. Jeg vil forfølge det gode liv for mig selv!

Hvad er dit nytårsforsæt ?

Kommentarer

Indsend en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag January February March April May June July August September October November December