Long time no sea!

Skrevet af: Sogol M. Torbati In: Sub Category 1 On: Kommentar: 0 Hit: 450

Så er sommeren endelig kommet- og jeg har lidt tid til at skrive på bloggen igen :)

Kære læser på bloggen af Devionist,

Håber du har det dejligt - og glæder dig til at det snart er sommer.

Jeg har i hvert fald set frem til denne sommer i 5 måneder nu. Mit liv har kørt med 250 km/t hver eneste dag siden Januar.

Hvert øjeblik bød på noget nyt, jeg skulle forholde mig til. Men nu er jeg endelig nået til et punkt, hvor jeg kan trække vejret dybt og skrive på bloggen :)

Kender I det med at hele ens liv kan vende i løbet af et øjeblik? Så sidder man tilbage og tænker "Hvad skete der". Men som jeg altid siger til alle dem jeg kender; hver eneste oplevelse i ens liv - det sker af en grund! Der er altid en grund til både positive, men også negative ting som rammer en. Man må bare være optimist og stole på, at det bare er forbigående og at det nok skal blive godt igen.

Det er i hvert fald sådan at jeg har formået at overkomme barirere i mit liv.

Det har været nogle lidt hårde måneder, men nu kan jeg endelig se frem til at nyde sommeren og solen. Jeg skal ud og lufte mine stænger :) og har fået en masse kjoler i shoppen nu, som jeg gerne vil vise jer.

Blandt andet denne smukke kjole fra Dante6:

Eller hvad med denne gule smukke slå-om kjole fra SixAmes ?

Derudover har vi alle vores smukke kimonoer, som I også kan tjekke ud her.

Kommentarer

Indsend en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag January February March April May June July August September October November December