Så er det snart jul... igen!

Skrevet af: Sogol M. Torbati In: Sub Category 1 On: Kommentar: 0 Hit: 597

Jeg kan ikke tro at det snart er jul igen... altså, om 15 dage er det juleaften og jeg har stadig ikke fået nydt juletiden, fordi jeg har haft for travlt med alt muligt andet.

Hvordan får man tid til det hele!?

Kender I følelsen ... man vil så mange ting, men når ikke noget som helst af det?

Jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at hygge om julen. Jeg ville ønske at julegaveindkøb ikke var et obligatorisk gøremål. Jeg ville ønske at jeg havde ferie hele december, så jeg kunne gå lange turer på strøget og kigge på julepynt, og spise risalamande og drikke gløgg. :)

Jeg ville ønske at der var 30 timer på et døgn, og dagene var lidt lysere. Jeg ville ønske at jeg havde alle mine julegaver på plads, inden december, så jeg ikke skulle stresse over det nu. Og sidst men ikke mindst, ville jeg ønske at julemanden fandtes - så jeg kunne ønske mig mere tid.

Åh hvis blot der var mere tid .... eller hvad!?

Måske havde jeg bare haft endnu flere projekter, hvis jeg havde mere tid.

Måske skal jeg slet ikke brokke mig, og bare være taknemmelig over at jeg lever, at jeg har mad på bordet hver dag. At jeg har min familie ved min side.

Nogle gange glemmer vi hvor privilegeret vi egentlig er - vi glemmer det, fordi vi har for travlt til at minde os selv om det.

Men nu vil jeg minde dig om, at du skal huske at være taknemmelig for alt hvad du har. Og du skal påskønne de mennesker du har omkring dig, som vil dig det god - Din familie og venner.

Husk på at intet skal tages for givet.

Rigtig god jul.

/S.M Torbati

Kommentarer

Indsend en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag January February March April May June July August September October November December